IoT Awareness Workshop: IoT Game

Bij veel organisaties heerst nog onduidelijkheid over wat Internet of Things (IoT) precies inhoudt. Hoewel het doorgaans als een technisch onderwerp wordt beschouwd, richten we ons bij de IoT Game volledig op de business. Wat zijn interessante businesscases en op welke manier kun jij je organisatie met IoT optimaliseren? Door hier samen met collega’s uit diverse afdelingen en eventueel externe relaties op een actieve manier mee aan de slag te gaan, keer je vol inspiratie en nieuwe ideeën terug naar jouw organisatie!

Enkele redenen om deel te nemen:

  • Je krijgt een introductie over wat IoT (Internet of Things) precies inhoudt en wat de meest recente ontwikkelingen zijn
  • Je komt te weten hoe je waarde aan je organisatie kunt toevoegen met IoT
  • Je keert terug naar de organisatie met veel waardevolle inzichten en inspiratie
  • Je maakt diverse stakeholders enthousiast en betrekt ze op een aansprekende manier bij jouw plan

De workshop is geschikt voor alle (middel)grote organisaties met interesse in IoT. In vrijwel iedere branche zijn met IoT mooie voordelen te behalen!

Voor een volledige uitleg van de IoT Game, verwijzen we graag naar ons informatiedocument.

DOWNLOAD IOT GAME INFORMATIEDOCUMENT

Aanvragen

De workshop duurt een dagdeel (ochtend of middag) en vindt plaats bij Axians, bij jouw organisatie of op een externe locatie naar wens. Je kunt je voorkeur voor de locatie en datum aangeven via onderstaand formulier.

De kosten van de sessie hangen af van de grootte van de groep en de locatie. Na ontvangst van jouw aanvraag nemen we contact met je op en geven we de definitieve prijs door.