Axians_IoT_E-BOOK

De machinebouwer van de toekomst

Waarom dit E-Book?

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en de impact op hoe bedrijven hun werk doen is groot. En één ding is zeker: de machinebouwer van de toekomst zal er heel anders uitzien dan die van vandaag de dag. Maar wat houdt deze ‘nieuwe industriële revolutie’ nou precies in? Dit E-Book geeft antwoorden en helpt je op weg met praktische handvatten.

Wat vind je in het E-Book:

  1. Voorbeeld van de toepassing van IoT in de machinebouw

  2. Een IoT framework waarmee je stapsgewijs kunt innoveren

  3. De meest voorkomende valkuilen bij digitalisering in de machinebouw

Over de auteurs

Carlijn-300pxCarlijn Donders  rolde vanuit haar studie Commerciële Economie de IT- sector in en is bij  Axians werkzaam als Client Manager binnen het domein Industrial Internet of Things. Ze helpt bedrijven in de maakindustrie om zich voor te bereiden op de digitale transformatie, met als doel machines en productieprocessen slimmer te maken.

Raymond-300pxRaymond Janssen werkt al ruim 20 jaar bij    Axians. Met zijn jarenlange ervaring op het raakvlak tussen business en technologie, helpt hij bedrijven en machines slimmer te maken. Als Sales & Operations Manager bij Axians verbindt hij met een commerciële blik de werelden van mens en techniek met elkaar.

Marc-2-300pxMarc Heusdens  werkt sinds de afronding van zijn opleiding Technische Informatica in 2011 bij Axians. Als Consultant en Product Owner is hij verantwoordelijk voor de roadmap van Maestro, het cloud IoT-platform van Axians. Het is zijn verantwoordelijkheid dit op Microsoft Azure ontwikkelde platform zo goed mogelijk op de wensen van bedrijven aan te laten sluiten.

 

Axians_E-Book_Machinebouwer-van-de-toekomst-[mockup-720px]

Download het E-Book