Het managen van de intelligente fabriek

 
Datum: 20 januari 2022
Tijdstip:           09:00 tot 10:30

 

 

 

 

Inmiddels heb je waarschijnlijk een aardig beeld van de mogelijkheden van het Internet of Things (IoT) en AI in de maakindustrie. Je weet waarom een hybride situatie, waarin machine en cloud optimaal samenwerken en het rekenwerk verdelen, de toekomst is van de slimme fabriek. En je hebt gelezen, gehoord en gezien van andere organisaties hoe het hun is gelukt om hun productielijnen te optimaliseren.

 

Oneindig veel mogelijkheden en voorbeelden genoeg, maar waarschijnlijk vraag je je af hoe je dit zelf moet aanpakken. Hoe maak je digitalisering onderdeel van je strategie? Hoe zorg je voor een cultuurverandering in je organisatie? Hoe zorg je dat operators over de vaardigheden beschikken om te kunnen werken in de slimme fabriek? Wat is ervoor nodig om leveranciers en klanten in de keten mee te krijgen? En hoe begin je eigenlijk met het ontsluiten en analyseren van data uit je fabriek, productielijnen en machines? En hoe bouw je slimme algoritmes met die data? Het antwoord op die vragen krijg je op 20 januari tijdens de online round table van Axians.

 

Tijdens deze interactieve sessie gaan we met vakgenoten uit de maakindustrie in gesprek over digitalisering en hoe zij uitdagingen het hoofd bieden. Dat doen we op basis van inzichten van experts die weten wat erbij komt kijken om een intelligente fabriek te creëren. En we nodigen jou uit om erbij te zijn en samen met ons te discussiëren over digitalisering, ervaringen te delen en nieuwe inzichten op te doen.

 

De online round table duurt van 09:00 uur tot 10:30 uur. Deze uitnodiging is persoonlijk en niet overdraagbaar. De round table is exclusief voor managers in de maakindustrie.

 

De exacte invulling van het programma volgt later.