In 12 stappen naar slimme machines 

Datum: 14 oktober 2021
Tijd: 10:00 - 10:45 uur

 

Het is niet meer de vraag óf je de machines die je produceert of onderhoudt moet verbinden met het internet, maar wannéér je dat gaat doen en hoe je dat aanpakt. Waarschijnlijk heb je al klanten die dit ook gewoon van je verwachten. Het op afstand kunnen uitlezen, monitoren en updaten van machines biedt machinefabrikanten en onderhoudsbedrijven immers enorme kansen. Zeker als de mogelijkheden ontstaan om op basis van analyse van (machine)data afstellingen, recepturen, productiecapaciteit en productkwaliteit te optimaliseren. Of het ideale moment voor onderhoud te voorspellen. Kansen die zich direct vertalen in een betere marge en een kleinere footprint. En meer toegevoegde waarde naar klanten toe!

 

Toekomstmuziek? Zeker niet! Maar je moet wel weten wat je doet als je hiermee van start gaat. Daarom ontwikkelden we vanuit onze praktijkervaring een framework dat je in 12 overzichtelijke stappen meeneemt in jouw reis naar de realisatie van slimme machines. Van het ontwikkelen van een goede strategie tot het veilig toegankelijk maken van machinedata. En van het slim analyseren van die machinedata tot verregaande ketenintegratie.

 

Tijdens dit webinar vanuit de IoT-academy nemen experts Remco Ploeg (Axians) en Melle Lelieveld (KPN) je mee door alle 12 stappen en leggen ze uit wat er komt kijken bij iedere stap. Tijdens het webinar is er alle ruimte om vragen te stellen over jouw specifieke situatie. Bovendien ontvang je na deelname aan het webinar een lijst met 24 vragen waarmee je kunt bepalen hoever jouw organisatie al is en waar de belangrijkste knelpunten zitten. En welke stappen je dus als eerste zou moeten zetten op de weg naar steeds slimmere machines.

 

Mis het niet en schrijf je snel in!