Rondetafelsessie Internet of Things & Business Analytics

Slimmer en efficiënter produceren door digitale technologieën te omarmen zodat de achterstand op je concurrentie niet onoverbrugbaar gaat worden. In de Industrie zal een juist ecosysteem voor een geavanceerde productie beslissend zijn voor de toekomst van jouw bedrijf.

Focus van product naar as-a-service

Slimme fabrieken met behulp van Internet of Things (IoT), Analytics en geavanceerde sensoren zogen ervoor dat je steeds meer informatie uit je product of dienst kunt halen.

De data kun je vervolgens gebruiken voor voorspellend onderhoud, kwaliteit beheersing of procesoptimalisatie. Daarnaast kun je je klanten steeds meer gaan ontzorgen en verschuift de focus van het product naar het gebruik met de services die daarbij horen (as-a-service).

Door het toepassen van IoT en Analytics binnen jouw organisatie is het mogelijk om de uptime, efficiëntie en output van jouw productielandschap te verhogen.

Maar wat houdt dit nu in voor jouw organisatie?

  • Wat betekent de toepassing van IoT en BA voor jou en jouw organisatie?
  • Hoe kun je bestaande systemen met systemen van de volgende generatie integreren zodat ze de beloofde voordelen van bijv. IoT kunnen maximaliseren?
  • Hoe bereik je zo’n integratie snel, kosteneffectief en met een minimale downtime.
  • Is dit alles wel veilig? Hoe staat het met dataveiligheid, eventuele cybercriminaliteit en daardoor reputatieschade?
  • En hoe pak je dit aan? Waar begin je? Wat zijn de logische eerste en vervolgstappen? Hoe gaan andere organisaties hiermee om?

Ga in gesprek met vakgenoten

Voer een inhoudelijke discussie met een kleine groep vakgenoten (10-15 personen) en bespreek jouw vragen, uitdagingen maar ook kansen met elkaar.

Raymond Janssen en Leon de Ridder zullen vanuit Axians aansluiten om hun kennis en expertise rondom IoT, Analytics en AI binnen de Industrie met jou te delen. En aan de hand van referentiecases laten zij zien welke oplossingen en mogelijkheden er zijn voor jouw organisatie.